*UITGESTELD NAAR 2021* dagtocht naar de Passiespelen

Zondag 19 juli
8:15
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen
Contact: Westlandse bedevaarten

Met een regelmaat van vijf jaar worden de Passiespelen gehouden in Tegelen. Het Passiespel verhaalt de emotionele gebeurtenissen uit de laatste dagen van het leven van Jezus: van de glorieuze intocht van Jezus in Jeruzalem, het laatste Avondmaal met de twaalf apostelen, het verraad van Judas, de door de hogepriesters geëiste veroordeling van Jezus, zijn pijnlijke kruisgang en uiteindelijk zijn dood aan het kruis op de Calvarieberg. Het zijn die gebeurtenissen, die de christenen gedenken tussen Palmzondag en Pasen.

Op weg naar Tegelen stoppen we in Den Bosch om in de St. Jans kathedraal de zondagse eucharistieviering bij te wonen. De Sint-Jan, ofwel voluit de Kathedrale Basiliek van de H. Johannes Evangelist, is de thuiskerk van de bisschop maar ook parochiekerk en het thuis van de Zoete Moeder van 's-Hertogenbosch.

Voor deelname aan deze dagtocht naar de Passiespelen in Tegelen betaalt u slechts € 85,00 p.p. De kosten zijn inclusief vervoer per bus, entreebewijs Passiespelen, uitgebreid diner en organisatiekosten (drukwerk, porto, etc.).

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Wie door velen wordt gevreesd, heeft velen te vrezen.