De kerk en herkerken

Donderdag 25 november
15:00 - 17.00 uur
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen
Contact e-mail: dits@rkwestland.nl

Locatie: zalencentrum De Kiem Kon. Julianaweg 91 2691 GC 's-Gravenzande

Onlangs verscheen het boek 'Herkerken'. De schrijvers Meijer en Wieringa leggen daarin de vinger op de pijnlijke plekken van ons kerk-zijn. Maar daar laten ze het niet bij. Ze geven ook een fundamenteel andere kijkrichting die hoopvol is en kansen geeft.

Westland Missionair, een interkerkelijk missionair orgaan ziet mogelijkheden. Daarover gaan we graag kerkbreed in gesprek. Voelt u, voel jij ook dat ons kerk-zijn op deze manier wel wat aanpassingen kan gebruiken? Heeft u ideeën of ben jij benieuwd naar hoe we kunnen 'herkerken'. Ieder kerklid en iedereen die geïnteresseerd is zeer welkom.

Er zijn deze dag drie kansen om deel te nemen: 's morgens van 10.00-12.00 uur of 's middags van 15.00-17.00 uur of 's avonds van 19.30-21.30 uur. De toegang is gratis en opgeven is gewenst. En houdt u met betrekking tot corona rekening met elkaar en de richtlijnen die de overheid van ons vraagt.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

U leert uzelf pas kennen wanneer pijn en treurnis u bezoeken.