Jongeren en geloof, hoe gaat dat vruchtbaar samen?

Woensdag 26 september
20:00
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen (Doper), Wateringen (Joseph)
Contact: diaken Burgering
Contact e-mail: burgering@rkwestland.nl

Locatie: parochiehuis St. Jan Herenstraat 162 2291 BL Wateringen

Diaken Walther Burgering was begin dit jaar drie maanden op sabbatverlof. Belangrijkste thema van dit (studie)verlof was: jongerenpastoraat. In zijn oude parochie in Zoetermeer heeft onze diaken eind april een inleiding gehouden over hoe jongerenpastoraat er anno 2018 kan uitzien. Ook in het Westland verzorgt hij nu hierover een interactieve lezing.

Het eerste deel van de avond zal hij ons deelgenoot maken van de inzichten uit zijn sabbatverloftijd. Het tweede deel van de avond gaan de aanwezigen zelf aan de slag met stellingen en vragen om de theorie naar de Westlandse praktijk toe te brengen. Afsluitend zullen de aanwezigen samen bouwstenen voor een constructief parochieel jongerenbeleid bij elkaar leggen, waarmee pastores, jongeren en vrijwilligers aan de slag kunnen om jongeren te helpen bij hun persoonlijke en gelovige ontwikkeling.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Trek het u niet aan als iemand u gemeen noemt, trek het u aan als u gemeen bent.