Korenfestival met thema Reli-tainment

Zondag 22 oktober
13:00 - 17.00 uur
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen
Contact: Peter Zuidgeest
Contact e-mail: pzuid@kabelfoon.nl

Locatie: St. Josephkerk Dr. Schaepmanstraat 12 2291 SL Wateringen

Voor de 2e keer op rij het Korenfestival, dit jaar is het gemeenschappelijk thema: Reli-tainment, een verrassende combinatie tussen religie en entertainment. Maar liefst negen koren van verschillende snit brengen hun beste kunnen ten gehore. De koren zingen geregeld in de vieringen in met name Maasdijk, Monster, Wateringen, Kwintsheul, Naaldwijk en Poeldijk.

Naast het luisteren naar het veelvormige repertoire zal het publiek worden meegenomen in het samen zingen. Met een swingende klassieker wordt het festival geopend. Daarna brengen de koren hun liederen in het Nederlands, Engels en Latijn.

De apotheose van dit 2e korenfestival in Wateringen is het slotlied, dat wordt gezongen door alle deelnemende koren en publiek samen, inclusief Mystery Guest. Het geheel wordt op een onderhoudende wijze aan elkaar gepraat door het gelegenheidsduo Bom en Burgering.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Het geloof is een oase in het hart, die nooit bereikt zal worden door de karavaan van het denken.