RKJ Westland thema avond - Dromen en/in de Bijbel

Woensdag 15 september
19:30
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen
Contact e-mail: RKJ@rkwestland.nl

Locatie: Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad Dijkstraat 25 2675 AV Honselersdijk

Thema   Dromen en/in de Bijbel
Spreker(s)   diaken Walther Burgering

logo_rkj.jpgRKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje.
Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Er wordt veel gedroomd in de Heilige Schrift en het heeft altijd consequenties. Wat is de betekenis van de droom in de Bijbel? En zijn onze eigen dromen ook zo voorspellend, waarschuwend en met effect in het dagelijks leven?
Als het kan, komen we fysiek bij elkaar in de pastorie van de O.L.V. van Goeden Raad te Honselersdijk. Anders komen we online bij elkaar. Digitaal aansluiten kan sowieso als je niet fysiek aanwezig kan zijn, maar het wel mee wil maken. Meer informatie en aanmelding: rkj@rkwestland.nl. Volg ons ook op facebook en insta.     

Meedoen? Stuur een berichtje naar RKJ@rkwestland.nl of meld je aan bij het facebook event.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Al onze woorden zijn kruimels die afvallen van de feesttafel van onze geest.