RKJ Westland thema avond - Iconen

Woensdag 18 maart
19:45
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen
Contact e-mail: info@rkjwestland.nl

Locatie: pastorie OLV van Goeden Raad parochie Dijkstraat 25 2675 AV Honselersdijk

Thema  Iconen
Spreker(s)  Marie Therese van de Loo

logo_rkj.jpgWeet je wat een icoon is? Is dat alleen een afbeelding op een houten plaat of zit er meer achter? En mag je iconen aanbidden of alleen eren?

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje.
Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Elke avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de kapel van de OLVr van Goedenraad kerk. Daarna is het tijd (rond 18.45 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.

Om 19.45 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 21.45 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt is in niets te vergelijken met wat in ons ligt.