Kerstmeeting De Lier G E A N N U L E E R D

06 december 2021 - Algemeen federatie nieuws, De Lier

De veelbelovende Kerstmeeting die dit jaar middels een wandeling door de vier Lierse kerken zou plaatsvinden, hebben we helaas met pijn in ons hart moeten cancellen, om redenen u wel bekend.
Gelukkig is er een opname gemaakt en wordt de Kerstmeeting via een link op deze website op 2e Kerstdag om 10.00 uur uitgezonden.

De bekende Kerstmeeting in De Lier op 2e kerstdag wordt dit jaar een wandeling langs de vier kerkgebouwen in De Lier, waarbij ín de kerken het verhaal uit Lukas 2 in een eigentijdse variant wordt verteld.
Vanaf 10.00 uur vertrekt er tot en met 11.00 uur elk kwartier een groep. De wandeling van een kleine 2 km duurt ongeveer een uur en is geschikt voor alle leeftijden. Deelname is gratis, maar een vrijwillige gift ter bestrijding van de kosten is uiteraard van harte welkom.

De start is bij de Triangel. De route gaat via de Vrijgemaakte kerk, de Domkerk, de Vredekerk en de Rooms-Katholieke kerk. In alle kerken wordt er ongeveer 10 minuten besteed aan het Kerstverhaal via vertellers, toneelspelers, zangers en muzikanten. In ’t Centrum is er daarna – onder voorbehoud - gelegenheid voor een bakkie en een nagesprek. Toch nog even het Kerstmeeting-gevoel, zoals we gewend zijn en dat ook al ruim 60 jaar gewaardeerd hebben.

Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Het is de bedoeling dat men zich aanmeldt om mee te lopen omdat er groepen gemaakt worden van maximaal 75 personen. Binnen de gebouwen en tijdens de wandeling houden we gepaste afstand van elkaar en bij het verplaatsen dragen we een mondkapje. Er is echter geen QR-codecheck, we vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid (dus bij klachten blijven we thuis).

Aanmelden kan TOT UITERLIJK  20 december 2021 via deze link. De alternatieve Kerstmeeting wordt ook uitgezonden via de WOS op Tweede Kerstdag om 10.00 uur én is via de websites van de kerken op YouTube te volgen. Ook bij slecht weer!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Het verstand, dat scherp is maar niet breed, blijft steken bij ieder punt en komt niet verder.