Kerstmeeting 2023 : Ga je mee?

12 december 2023 - Algemeen federatie nieuws, De Lier

Op tweede Kerstdag zal wederom de oecumenische kerstmeeting in De Lier gehouden worden. Zoals u weet is dit niet langer in de veilinghal, maar in diverse kerken. Dit jaar begint de viering in de katholieke kerk, Martelaren van Gorkum, Kerklaan 8 te De Lier. Deze zal om 9.30 uur open gaan. De koffie en thee staan klaar en de Music Friends zullen mooie kerstliederen ten gehore brengen. Om 10.00 uur zal Ds. van Velzen de meeting met het thema: Ga je mee? beginnen. Debora Bruinen zal een verhaal lezen en er zal voldoende ruimte zijn voor samenzang.

Na dit eerste gedeelte zullen we lopen (fietsen, steppen, skaten of roeien mag natuurlijk ook) naar de Dom kerk. Hier zullen we verwelkomd worden door kerstnummers gespeeld door Liora en zal de meeting worden voortgezet. Tussendoor zal een collecte gehouden worden ten bate van de Huiskamer in De Lier

Het wordt hopelijk een mooi, informeel samenzijn, waarbij het kerstgevoel ons mag verbinden. Iedereen is welkom: oud of jong, Liers of uit een ander dorp of stad, gelovig of iets minder gelovig. We willen u daarom van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn en vraag gerust aan uw kinderen, familie, buren en vrienden: Ga je mee?
Hopelijk tot 26 december!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.