M25 Westland actief aanwezig op Bradelier in De Lier

09 augustus 2018 - Algemeen federatie nieuws, De Lier

In de zomervakantie gaan we iets nieuws doen. Samen met Galant, een netwerk van Westlandse jongeren (12- 18 jaar), gaan we op donderdag 16 augustus van 9.00 tot 17.00 uur met een kraam op de Bradelier (feestweek De Lier) staan.

In deze kraam, waar jong en oud spontaan kan binnenlopen, gaan we gratis koffie of thee schenken met iets lekkers erbij en tweedehands spullen weggeven. Het wordt een soort gratis markt, volgens het principe: een bezoeker mag één ding uitkiezen voor zichzelf en één om weg te geven aan een ander die het nodig heeft. Dit vanuit het verlangen om veel meer een samenleving te worden waarin wordt gedeeld, in plaats van verkocht!

We zijn op zoek naar jou!
We zoeken jongeren (12 -18 jaar) die in de stand willen staan om mensen te helpen met de tweedehands spullen uit te zoeken om weg te geven. Er is altijd iemand die je kunt helpen met vragen. Je mag ook koffie/thee aanbieden aan de mensen of bijvoorbeeld alleen een taart maken en komen brengen.

Je kunt helpen in twee shifts van ieder (maximaal) 4 uur: shift 1 van 9:00 - 13:00 uur en shift 2 van 13:00 - 17:00 uur. Geef je per mail op met naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer. Zet in de mail de tijd dat je in de kraam kunt staan en/of een lekkere taart maakt en komt brengen. Heb je spullen (geen rommel!) om weg te geven? Laat dat dan ook even per mail weten.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Wees niet bang, om bang te zijn.