StringWise: jonge violisten spelen de sterren van de hemel!

25 november 2018 - Algemeen federatie nieuws

Het Strijkersensemble StringWise zal een prachtig optreden verzorgen in de RK-kerk van De Lier op zondag 2 december om 14.00 uur. StringWise is een groep zeer getalenteerde jonge violisten tussen de 11 en 15 jaar, onder leiding van vioolpedagoog Wiesje Miedema en op piano begeleid door Violaine Deplanque, beiden verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Een aantal van de kinderen is leerling aan de Sweelinckacademie, de Jong Talent opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Ze treden zeer regelmatig samen op, ze speelden onder andere voor prinses Beatrix en waren te zien op tv met André Rieu om zich in te zetten voor KIKA. Sommigen van hen wonnen verschillende prijzen tijdens landelijke vioolconcoursen. Kortom: een kans om niet te missen!

Deze groep kinderen wil zich verbinden met kinderen in Burkina Faso door mooie muziek te maken en de opbrengst volledig aan het Adventsproject te schenken. Dit project van de Zusters van Onze Lieve Vrouw van Liefde van de Goede Herder in Burkina Faso biedt hulp aan vrouwen en kinderen die slachtoffer werden van diverse vormen van (seksueel) geweld. De zusters geven hen onderdak, zorgen voor kinderopvang, scholing en opleidingen en zorgen zo dat deze vrouwen en kinderen weer een toekomstperspectief krijgen.

Dit unieke concert wordt éénmalig gegeven voor alle parochies van Delft, Sion en Westland speciaal voor dit Adventsproject. De toegang is gratis, de deurcollecte aan het einde is bestemd voor het Adventsproject.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

We kunnen veel mensen gelukkig maken met het geluk dat we weggooien.