‘Blijvend onderweg’ - patroonsfeest 4 oktober

04 september 2017 - Algemeen federatie nieuws, De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen (doper), Wateringen (joseph)

Zoals u weet is onze parochiefederatie van elf parochies met twaalf kerken opgedragen aan de H. Franciscus. Elk jaar op 4 oktober, de dag van de gedachtenis aan deze heilige, vieren wij ons federatieve patroonsfeest. Elk jaar wordt dat gedaan in een andere parochie. Dit jaar is de parochie van de H. Egbertus en H. Lambertus aan de beurt.
Op woensdag 4 oktober om 19.00 uur wordt het gevierd in de kerk H. Egbertus, De Cordesstraat 29 te Hoek van Holland. Het thema van de viering is ‘Blijvend onderweg’. Een projectkoor zal zingen, bestaande uit zangers en zangeressen van diverse parochies. Het gehele pastorale team zal voorgaan. Tevens is het de afsluiting van het bedevaartseizoen. Na de viering is er gelegenheid elkaar gezellig te ontmoeten bij koffie, thee en koekjes.

Ook al is het bedevaartseizoen afgesloten, we blijven gelovig onderweg in ons leven. Het parochieleven, het kerkelijk leven ondersteunt ons daarbij. Wij, als gelovigen, blijven elkaar ondersteunen op onze levensweg. Als gelovigen en parochies zijn we blijvend onderweg. Daarbij blijven we altijd denken aan de H. Franciscus, een van onze inspiratiebronnen. U bent allen van harte welkom om mee te vieren op 4 oktober.
 

 

 

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Er is op deze wereld genoeg voor iedereen, maar er is niet genoeg voor een ieders hebzucht.