“The Festival of nine Lessons and Carols”

07 november 2015 -

Ook dit jaar wordt u uitgenodigd om te komen luisteren naar “The Festival of Nine Lessons and Carols”. Het wordt gehouden op 20 december, de 4e zondag van de Advent, in de H. Egbertus-kerk en georganiseerd en uitgevoerd door een projectkoor. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom.

“The Festival of Nine Lessons and Carols” is een bijzondere viering, een voorbereiding op het feest van de geboorte van Christus, een bijna 100 jaar oude Engelse traditie. Het verhaal van de geboorte van Christus wordt verteld in negen korte lezingen (de Lessons). De eerste lezing begint bij het Scheppingsverhaal en de laatste is het Kerstverhaal. Na elke lezing volgt een lied (een Carol). Na afloop drinken we traditiegetrouw koffie of thee met zelfgebakken Christmas Cakes in ‘het Schip’. Wij hopen u in ieder geval te ontmoeten.

Ook u kunt deelnemen in het projectkoor. Er is gekozen voor twee verschillende weekdagen als repetitieavond, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven mee te kunnen doen aan dit unieke project. Als u tenminste drie van de zes repetitieavonden aanwezig kunt zijn, wordt het vast een prachtig geheel.

De repetitiedata - 19.30 uur in ‘het Schip’:
- op woensdag: 11 en 25 november en 9 december.
- op donderdag: 19 november, 3 en 17 december.
Generale Repetitie: zondag 20 December - 16.00 uur.

Alle repetitieavonden beginnen om 19.30 uur in de H. Egbertuskerk, ingang “het Schip”. Op 20 december om 16.00 uur begint de generale repetitie. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen er dan is. Na de generale repetitie wordt er gezorgd voor een lekker broodje, met aansluitend om 19.00 uur de viering Lessons and Carols. We hopen velen van u te mogen begroeten. Voor informatie: Karin Elsenaar- Bos, 070 – 323 21 90 of stuur een mail

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.