Vieringen in Hoek van Holland nu ook te beluisteren via Kerkomroep

19 maart 2021 - Algemeen federatie nieuws, Hoek van Holland / Heenweg

Kerkomroep.nl is het distributieplatform voor audio- en video-streaming via sIKN. Op deze website kunnen kerken de dienst of viering voor mensen thuis beschikbaar maken zodat men live of achteraf de kerkdienst kan meebeleven. Zo kunnen mensen die niet in de kerk aanwezig kunnen zijn vanaf heden toch betrokken blijven bij onze eigen parochiegemeenschap. Vanaf nu is de viering in de Egbertuskerk elke zondag te beluisteren dankzij de daar aanwezige geluidsinstallatie en via de aansluiting op de kerkomroep.

Op www.kerkomroep.nl staat per provincie een overzicht van kerken die zijn aangesloten, maar er kan ook gezocht worden op plaats, kerknaam, etc. Op de kerkpagina staan gegevens van de kerk zoals een foto van de kerk, de adresgegevens, gegevens en de diensten of vieringen. Naast de website is er ook een App voor iPad, iPhone en Android toestellen beschikbaar. Deze gratis app is te downloaden vanuit de App-store of Google Play.

Op onze website treft u bij kerkradio-kerktv een overzicht van onze kerken die via kerkomroep (geluid) of Kerkdienstgemist (beeld en geluid) uitzenden en u kunt met één klik direct naar de juiste kerk en viering gaan. En om het u nog makkelijk te maken: staat het logo van kerkomroep of kerkdienstgemist vermeld bij de viering van uw keuze, dan kunt u op het logo klikken en komt u direkt bij de juiste livestream voor de viering.

kerkomroep
H. Egbertus kerk

Hoek van Holland

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.