RKJ Westland BBQ

Woensdag 20 juni
18:00
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen (Doper), Wateringen (Joseph)
Contact e-mail: info@rkjwestland.nl

Locatie: pastorie OLV van Goeden Raad parochie Dijkstraat 25 2675 AV Honselersdijk

logo_rkj.jpg

Het jaar is weer bizar snel voorbij gegaan. We kijken terug op een mooi seizoen vol inspirerende thema avonden. Toch hebben we er gelukkig nog één te gaan! We sluiten het seizoen af met, zoals gewoonlijk, een BBQ! Om 18.00 uur starten we natuurlijk wel met de viering, maar rond 19.00 uur komt het vlees, de salades en het stokbrood op tafel en gaan we heerlijk met elkaar eten. Dus… Ben je tussen de 16 en 30 jaar en/of betrokken geweest bij de afgelopen RKJ Westland seizoenen? Wees welkom en kom gezellig langs aan de Dijkstraat 25 in Honselersdijk. We vragen een bijdrage van € 6,-. Geef je wel even op door op ‘Aanwezig’ te klikken op Facebook, of door een mailtje te sturen info@rkjwestland.nl.
Dieetwensen of allergieën kunnen tevens doorgegeven worden.

See you there & natuurlijk allemaal alvast een fijne vakantie!

 

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje.
Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Elke avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de kapel van de OLVr van Goedenraad kerk. Daarna is het tijd (rond 18.45 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.

Om 19.45 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 21.45 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

U kleiner voordoen dan u bent, bewijst de wereld geen dienst.