Feest parochie Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad

03 september 2014 -

Op 21 september viert de parochie Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad in Honselersdijk haar jaarlijkse feest ter ere van haar patrones: Maria. De feestelijke eucharistieviering begint om 9 uur en het thema is: Maria, moeder van de Kerk. Alle koren van de parochie zullen aan deze viering meewerken, behalve de New Sound Singers want die hebben in september al een druk programma. De voorgangers zijn pastoor Steenvoorden en diaken Dits. Voor de kinderen is er kinderwoorddienst. Na de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens koffie, thee of fris. U bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren.

Zoals alle andere jaren is er ook dit jaar met het patroonsfeest een gezellige fietstocht. Het belooft weer een prachtige tocht te worden van ca. 25 km. Graag willen we ook ouders met kinderen uitnodigen om hieraan deel te nemen. Vertrek vanaf de Kom In tussen 10.30 en 11.00 uur.

Dus na de viering eerst even koffie /thee met wat lekkers pakken en daarna bij de Kom Inn de beschrijving met puzzelopdrachtjes ophalen. De activiteit staat voor open voor iedereen en kost € 2,50 pp. Ná de fietstocht is de bedoeling om weer terug te komen bij de Kom Inn, voor 'n drankje én 'n hapje én je vragenlijst in te leveren!
Dus ... graag tot ziens op zondag 21 september.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

In het niet weten van sommige dingen ligt een groot stuk wijsheid.