Gedachtenismiddag 'In mijn hart draag ik je bij me'

01 april 2023 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk, Naaldwijk

De werkgroep Meeleven na een verlies organiseert voor de 10de keer een herdenkingsmiddag voor al onze overledenen op de Gemeentelijke Begraafplaats op de Zandhaver 2 in Naaldwijk (aula 'Woerdtuinen”). Dit jaar is deze middag op zondag 16 april 2023. Het thema is 'In mijn hart draag ik je bij me'.

Jaarlijks herdenken wij de overledenen tijdens Allerzielen in een viering in de Adrianuskerk en in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad. In het bijzonder van het afgelopen jaar. We zijn dan met velen bij elkaar en realiseren ons zo dat we niet alleen zijn. We kunnen troost zoeken bij elkaar en dat is ook mogelijk door de gedachtenismiddag op 16 april bij te wonen.

Vooral nabestaanden, waarvan de dierbaren al langer geleden zijn overleden of waarvoor de Allerzielenviering op een ongeschikt tijdstip plaats vindt, hebben zo de gelegenheid onze dierbare overledenen te gedenken, op de begraafplaats te bezoeken en de troost te voelen die een samenzijn kan geven.

De middag begint om 14.30 en eindigt om 16.00 uur. Om 15.00 uur is er mogelijkheid om het graf te bezoeken en een kaars bij de overledenen te plaatsen. We lezen gedichten en noemen de namen van onze dierbare overledenen. Daarnaast luisteren we naar prachtige muziek. In verband met de voorbereidingen willen wij graag weten hoeveel mensen er willen deelnemen aan deze bijeenkomst. Wij vragen U zich aan te melden voor woensdag 12 april 2023.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Het geloof is een oase in het hart, die nooit bereikt zal worden door de karavaan van het denken.