Het was écht ’n TOP dag!

02 september 2022 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk

Wát was het een geweldig feest op 21 augustus 2022. Het 100 jarig bestaan van ons Parochiekoor Cantemus Domino uit Honselersdijk. Om 9.00 uur begonnen we met de eucharistieviering, pastoor Steenvoorden was de voorganger, Wil Bol de dirigent en Jeroen de Ridder onze organist. De koorleden waren feestelijk gekleed met een prachtige corsage op. Gezongen werd de Mis van Gounod in C en anderen mooie liederen.

Wethouder Ben van der Stee sprak het koor na afloop toe en overhandigde ons een mooi bord waar alle dorpskernen van het Westland opstaan. Daarna was het koffie drinken voor de koorleden en hun partners én ook de genodigden, allen werden verrast met gebak waar 100 op stond.
Daarna naar huis om onze koorkleding te verwisselen voor feestkleding, want om 13.00 uur stond de bus klaar om ons naar de Kaag te brengen. Daar lag een boot klaar van Rederij v/d Hulst. Nadat iedereen aan boord was ging de vaartocht naar de Brasem en de Kager plassen. Intussen werden we verwend met koffie, een borreltje en een heerlijk diner.
Natuurlijk werd er ook gezongen, Jeroen had zijn accordeon meegenomen en de stemming zat er al gauw in. Aan Wil Bol werd het fotoboek uitgereikt, wat gemaakt is ter ere van zijn 40 jarig jubileum als dirigent. Om 18.00 uur waren we weer terug bij onze opstapplaats en stond de bus weer klaar om ons naar huis te brengen.

Moe, maar met een voldaan gevoel kwamen we weer in de Dijkstraat aan. Het feest van 100 jaar bestaan van Parochiekoor Cantemus Domino was geslaagd. Het was écht ’n TOP dag!

Lees ook: R.K. Parochiekoor Cantemus Domino in Honselersidjk bestaat dit jaar 100 jaar!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

In het niet weten van sommige dingen ligt een groot stuk wijsheid.