Honsels Harmonie 75 jaar

05 oktober 2013 -

In 2013 viert Muziekvereniging Honsels Harmonie uit Honselersdijk haar 75 jarig bestaan. Om dit te vieren geven ze een reeks concerten in diverse thema’s. Honsels Harmonie, uitkomend in de 1e divisie, profileert zich al jaren door het veelzijdige repertoire dat het orkest speelt. Daarbij staat het orkest sinds 1980 onder leiding van dirigent Jean Gruter. 

Na het eerste succesvolle concert ‘Westland Proms’ met een swingend programma vindt het tweede concert van die reeks plaats op vrijdag 11 oktober in de Leuningjes, te Poeldijk. De muzikanten zullen een sfeervol en gevarieerd programma spelen. Zo staat het gehele werk van Lord of the Rings op het programma en spelen ze ook het werk T-Bone, waarbij de solo wordt gespeeld door Lennart de Winter en een klezmerstuk met de solo op klarinet door Christof May. In het voorprogramma zal het jeugdorkest een aantal werken laten horen. Aanvang om 19.30 uur.

Wilt u aanwezig zijn bij het Jubileumconcert op vrijdagavond 11 oktober, dan kunt u kaarten bestellen bij één van de leden, aan de deur of door een mail te sturen naar nieuws@honselsharmonie.nl. De kaarten kosten € 15,00 per stuk inclusief één consumptie. Wilt u op de hoogte blijven van hun activiteiten, bezoek de website www.honselsharmonie.nl.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven.