Kerkenveiling Honselersdijk op 1 november

28 oktober 2019 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk

De werkgroep kerkenveiling is er klaar voor om u allen te ontvangen in gebouw Hemelsblauw op 1 november a.s. vanaf 20 uur voor de Kerkenveiling Honselersdijk: Samen sterk voor school scouting en kerk.
We beloven u een sfeervolle en goed verzorgde avond, waarbij u voor het goede doel op de meest uiteenlopende kavels kunt bieden. Een kleine greep uit ons aanbod: rondleiding bij World Trade Center, frambozen plukken bij Plukkerij Framblij, Bakkie Fietsen, sightseeing bustour met activiteiten bij de Tuinderij, massagebehandeling, pedicurebehandeling, escaperoom, glowgolf, karten, gourmetavond, klaverjasavond, een pub quiz, high-tea, klassenfeeest met zelfgebakken frietjes van meester Wilco en nog veel meer. Wat een diversiteit voor jong en oud.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan in ons kavelboekje. De opbrengst van de veiling zal verdeeld worden over de 3 organisatoren, namelijk: de RK school ('t Startblok), de scouting (Honselersdijk) en de kerk (parochie OLVr van Goeden Raad). Ons hoofddoel is en blijft: 'Samen sterk voor school, scouting en kerk'. Daar wil toch zeker iedereen deel van uitmaken? Daarom rekenen we ook graag op uw komst!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het geloof is een stok om op te leunen, niet om anderen mee te slaan.