“Samen sterk voor school, scouting en kerk” Kerkenveiling Honselersdijk 3 november

18 oktober 2017 - Honselersdijk

De kerkenveiling Honselersdijk staat alweer bijna voor de deur. Om tijdens de veiling alles vlekkeloos te laten verlopen, zijn de werkgroepleden al een flinke tijd met de voorbereiding bezig. Dit heeft ervoor gezorgd dat we weer een goed gevuld boekje met advertenties hebben en een gevarieerd en verrassend kavelaanbod. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar we bieden diverse workshops aan, thema-avonden (klaverjas, gourmet, jeu de boules, bridge) en uitstapjes zoals met beide pastores naar de Keukenhof en/of het zomercarnaval in Rotterdam. Omdat de werkgroepleden vanuit de drie hierboven genoemde organisaties (school, scouting, kerk) afkomstig zijn en er goed samengewerkt wordt, hebben school en scouting ook voor een divers kavelaanbod gezorgd. Wat denkt u van een escaperoom, een Solex- of VW kevertour, een high-tea die georganiseerd wordt door ’t Startblokteam, een kleuterplein waar u uw naam aan kunt verbinden voor twee jaar of een bezoek van directeur Wilco, die bij u thuis pannenkoeken komt bakken en een verhaaltje voor uw kind komt lezen. Wie wil dat nu niet?

Samen sterk voor school, scouting en kerk, betekent natuurlijk vooral dat we d.m.v. samenwerken proberen voor deze drie nuttige doelen wat geld bijeen te halen. De leerlingen van ’t Startblok hebben al loten verkocht, waarvan de opbrengst hieraan ook bijdraagt.
Met het eindresultaat willen wij de volgende projecten financieel ondersteunen:
1.    Een dynamisch en interactief leerplein voor ‘t Startblok
2.    Nieuw kampmateriaal en pionierhout voor scouting Honselersdijk
3.    Vervolg restauratie pastorie/sacristiegang voor het kerkgebouw         

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het kavelboekje en voor de parochianen wordt er een boekje thuisbezorgd. Heeft u interesse in een papieren versie en het boekje niet thuis ontvangen? Neemt u dan contact op met Leo van Heijningen (tel.06-20533240). U bent van harte welkom op vrijdag 3 november om 20.00 uur in gebouw Hemelsblauw, Poeldijksepad 1.
Met uw komst wordt het weer een gezellige avond.

Werkgroep kerkenveiling Honselersdijk

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Trek het u niet aan als iemand u gemeen noemt, trek het u aan als u gemeen bent.