Kerkenveiling Honselersdijk op 4 november

25 oktober 2022 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk

Op 4 november is het weer zover. Dan wordt de 11e Honselersdijkse kerkenveiling georganiseerd in zalencentrum Hemelsblauw te Honselersdijk: Samen sterk voor school scouting en kerk. Mis het niet en zorg dat u deze avond erbij bent. Met de leukste en meest gevarieerde kavels, zoals een massage, een tapasworkshop, een pub quiz,  jeu de boules avond, sightseeing tour in de Tuinderij bus met activiteiten aldaar, klaverjas en gourmetavond, Kerst- en Paasworkshop, helikopterrondvlucht Westland en diverse boottochten door de Westlandse wateren, uiteraard met een hapje en drankje of zelfs een geheel verzorgde BBQ. enz.

De katholieke gemeenschap van Honselersdijk bestaat dit jaar 115 Jaar. Mede door de opbrengst van de kerkenveiling hebben wij de afgelopen jaren verschillende projecten voor het grootonderhoud kunnen aanpakken. Nu moet het kerkorgel hoognodig gerenoveerd worden. Het doel van de kerkenveiling is niet alleen de noodzakelijke fondsenwerving, maar ook het onderlinge contact.

Met het resultaat willen wij de volgende projecten financieel ondersteunen:

  • Voor ’t Startblok: draagbare microfoons en nieuwe IPads
  • Voor de scouting: spelmateriaal en kampeermateriaal
  • Voor de R.K. kerk: reparatie en groot onderhoud van het orgel en algemeen kerkonderhoud.

Laat u inspireren door het kavelboekje door te lezen. Tot ziens. We hopen dat u ook een kijkje kunt nemen. Voor elke portemonnee is er wat te koop.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.