Kom ook vieren en fietsen!

02 september 2023 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk

Allemaal hebben we wel een beschermengel nodig. Bij wie wij terecht kunnen en die ons beschermt. Ook kerken hebben een soort beschermengel. Dat is dan een heilige die patroon, patrones van de kerk is. Op zondag 17 september vieren we in Honselersdijk het feest van onze beschermheilige: Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad. Maria heeft heel veel eretitels en dit is er een van: Vrouw van Goeden Raad.

Het geeft mooi aan dat wij als we keuzes moeten maken, of als we niet weten hoe verder, dat wij dan Maria om Raad mogen vragen. Dat we haar alles mogen vragen en dat wij naar haar mogen luisteren. Eigenlijk is het de 17e september een soort verjaardag waar we samen komen als grote familie en met Maria dan in ons midden. Laten we er als gemeenschap van Honselersdijk een groot familiefeest van maken.

We vieren die zondag eerst eucharistie, met daarna koffie en om 12.00 uur een prachtige mooie fietstocht van 30 km door het Westland. Als we dan terugkomen is er nog een nazit in de pastorie! Kom ook vieren en fietsen!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.