Mededelingen vanaf de kansel in Honselersdijk

13 januari 2016 -

Op allerlei manieren wordt de medewerkers van het parochiesecretariaat verzocht om na afloop van een viering een mededeling te laten voorlezen. Om misverstanden te voorkomen en om ervoor te zorgen dat het lezen niet te veel tijd in beslag neemt, heeft het parochiebestuur van Honselersdijk een aantal gedragsregels opgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk zich hieraan te houden.

1. Mededelingen kunnen uitsluitend schriftelijk of per mail worden ingediend. Verzoeken op de trap van de kerk of in de supermarkt zullen dus niet (meer) worden gehonoreerd.

2. Voor regelmatig terugkerende mededelingen, over bijvoorbeeld extra vieringen, dient telkens een bericht te worden verstuurd. Het secretariaat heeft te veel kalenders om alles bij te kunnen houden.

3. Mededelingen mogen niet langer zijn dan drie regels (lettertype Verdana 11). Dit geldt niet voor een kennisgeving van overlijden.

4. Mededelingen die in Over Eigen Kerk vermeld zijn waarop men nogmaals de aandacht wil vestigen bestaan alleen uit het noemen van het onderwerp en het verwijzen naar het bedoelde artikel.

Het parochiebestuur

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.