Missionarissen weer blij gemaakt….

23 november 2015 -

Maandag 16 november jongstleden is de jaarlijkse Uitdeelmiddag gehouden van de MOV Honselersdijk. In totaal werd er € 41.500,00 uitgedeeld aan diverse projecten van de 17 Westlandse missionarissen, variërend van steun aan weeskinderen, schooluniformen, aanleg riolering, opleidingen, koeien, hulp aan slachtoffers van natuurrampen, woningen, bouw van een kapel, tuinproject, opleidingskosten voor priesters/ zusters, opzetten van eigen bedrijfjes en medicijnen.

Geweldig dat er weer zoveel missionarissen kunnen meegenieten van de welvaart in Honselersdijk, waar 2e hands spullen worden ingeleverd in de missiewinkel en daar ook weer verkocht worden. Het is wel te merken dat er in de afgelopen jaren kringloopwinkels zijn bijgekomen, maar het is toch een mooi bedrag waar in de missielanden veel mee gedaan kan worden.

Hulde aan de missiewinkelmedewerkers, die elke week weer inruimen, opruimen, schoonmaken  en verkopen. Daarnaast zorgt het bestuur voor een goede administratie en zo zijn we samen bezig om de wereld een beetje mooier te maken.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.