New Sound Singers winnen sportiviteitsprijs!

19 mei 2015 -

Op Hemelvaartsdag is het jaarlijkse voetbal toernooi gehouden van de Westlandse jongerenkoren. Nu bestaat Jongerenkoren Westland nog maar uit twee koren, te weten Corbulo en de New Sound Singers. Gelukkig waren er ook drie gastkoren: FineTuning (voorheen PJK maar niet meer echt een Jongerenkoor), Jongerenkoor Praise uit Zoetermeer en PaMa uit Den Haag. Na de traditionele Jongerenviering in de kantine van Westlandia startte om 13.00 uur het toernooi. Omdat Fine Tuning twee teams leverde kon er in twee poules van ieder drie teams gestreden worden om de felbegeerde melkbus.

Helaas verliep het voor de NSS niet zo goed met 1 gelijkspel en een verlieswedstrijd. Daardoor werden ze laatste in de poule, maar konden de wedstrijd om de 5e en 6e plaats met 2-1 winst afsluiten. Een vijfde plek dus. Maar tijdens de gezellige “foute” feestavond werd ook de sportiviteitsprijs bekend gemaakt en dit hele jaar mogen de New Sound Singers zich het SPORTIEFSTE koor van het Westland noemen. Bedankt Minke, Sanne, Robbin, Sandra, Anouk, Denise, William, Stan, Ben, Stef en Erik! De bijbehorende melkbus staat het komende jaar in onze eigen kerk!
Het was weer een leuke en gezellige dag. Natuurlijk zouden we volgend jaar graag twee teams inzetten, maar dan hebben we wel wat extra leden nodig.

Wil je eens kennis maken met dit sportieve koor, kom dan een keer kijken op onze repetitie avond. Elke maandag van 19.30 tot 20.45 uur. Super gezellig en het hele komende jaar dus ook super sportief ! Bel voor info naar 0174-640614

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.