't Startblok krijgt sporttenues van kerkenveiling

21 april 2016 -

Het is alweer een tijd geleden, maar in november 2015 vond de 8e kerkenveiling Honselersdijk plaats. De organisatie van de kerkenveiling Honselersdijk streeft er altijd naar om zich financieel sterk te maken voor WSKO basisschool ‘t Startblok, scouting Honselersdijk en de R.K. kerk Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad. Velen hebben hiertoe hun steentje bijgedragen. Denk hierbij aan de lotenverkoop, het aanbieden en inzamelen van kavels en advertenties, het tonen en verkopen van de kavels tijdens de veiling en de organisatie van een workshop. De opbrengst van de kerkenveiling wordt dan ook verdeeld onder school, scouting en kerk.

WSKO basisschool ’t Startblok had aangegeven dat zij hun deel van de opbrengst zouden willen gebruiken voor de aanschaf van nieuwe sporttenues, te gebruiken bij de diverse schooltoernooien. Door de inzet van Ger Sosef is het gelukt om samen met Metaalhandel W. de Voeght als sponsor deze wens te vervullen en de school te kunnen voorzien van 14 sporttassen, gevuld met complete sporttenues voor spelers, keepers en begeleiding, inclusief keeperhandschoenen. Met vreugde kunnen wij meedelen dat op dinsdag 19 april de sporttenues zijn overhandigd aan de leerlingen van de school. Op een feestelijke manier is dit gebeurd in aanwezigheid van sponsor W. de Voeght, de directie van de school, de leerlingen, de werkgroep en stichting kerkenveilingen een afgevaardigde van het parochiebestuur.

De tenues, geproduceerd door Frame Sport / Blue Sport & Workwear te Monster, zijn met zorg ontworpen, zodat de leerlingen van de school goed herkenbaar zijn tijdens de diverse (Westlandse) schooltoernooien en overige sportevenementen. Met speciale dank aan Marieke Haaring voor het ontwerpen en aanpassen van het schoollogo.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.