Traditionele kerstmarkt zondag 13 december in Honselersdijk

07 december 2015 -

Al sinds vele jaren is er op de zondag na Sinterklaas, dus dit jaar op 13 december, een kerstmarkt In Honselersdijk. Oorspronkelijk opgezet door de Vormselgroep en voortgezet door de MOV. Op deze zondag worden er kerstartikelen verkocht die het hele jaar door worden binnengebracht en bewaard in de missiewinkel. Daarnaast zorgt de bloemengroep altijd voor prachtige kerststukken. De koffie en thee staan klaar en ook het wafelvrouwtje Jannie zal weer heerlijke wafels bakken.

De opbrengst gaat dit jaar naar de kraamkliniek van Jacqueline Kouwenhoven in Malawi. De ervaring heeft geleerd dat vrouwen daar naar de kliniek komen om te bevallen, maar dikwijls geen kleertjes hebben voor de baby. Daarnaast vinden er pré- en postnatale controles plaats, waardoor vroegtijdige problemen tijdens de bevalling kunnen worden onderkend en verholpen.
De zwangere vrouwen worden getest op Hiv, krijgen indien nodig hiervoor medicijnen evenals malariatabletten en ijzerpreparaten. Een mooi project om te ondersteunen.

Veel kerstartikelen voor kleine prijzen. Breng gerust uw vrienden, buren en kennissen mee en laten we er een gezellige happening van maken In de KOM IN achter onze kerk. Vanaf 14.00 tot 14.30: “happy hour”, speciaal voor de kinderen: alles halve prijs!

Traditionele kerstmarkt op zondag 13 december van 10.30 tot ca 14.30-15.00 uur in de KOM-IN, Dijkstraat 19a, Honselersdijk

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.