Uitje misdienaars parochie Honselersdijk

12 oktober 2015 -

Ieder jaar hebben wij een uitje met de misdienaars. Dit jaar was er veel geld ingezameld dus... gingen wij naar de Efteling!! Wij willen u graag bedanken voor uw gulle gaven. We hadden er erg veel zin in. We zouden al vroeg gaan op zondag 27 september. Het zou die dag erg warm weer worden dus dat zat alvast mee. We gingen met 7 misdienaars: Lies, Jet, Sander, Kim, Lotte, Ben en ik (Robbin) en Tonnie (moeder van Sander) en Bart (vader van Jet en Lies). Dus dat werd gezellig.

Als eerste gingen we in de piranha (wildwaterbaan) en toen gingen we kijken hoe lang de rij was bij de nieuwe achtbaan (Baron 1898) maar de rij was te lang dus gingen we eerst in de andere attracties zoals de vogelrock, carnaval festival, python, Villa Volta en droomvlucht. Toen gingen we nog een keer kijken en toen gingen we wel. Terwijl we in de rij stonden kregen we een ijsje. Hij was super leuk en toen we weer terug naar de auto gingen kreeg iedereen van Bart een zuurstok.
Sander en ik (Ben) zijn nog een keer in de piranha (wildwaterbaan) geweest. En toen gingen we naar de Mac Donalds, en we vonden het heel leuk!!! en natuurlijk ook heel leuk om een misdienaars te zijn!!!

groetjes Robbin, Lotte en Ben

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.