Eettafelwandeling, waar een klein dorp groot in kan zijn!

23 oktober 2015 -

Op vrijdag 13 november is de 8e editie van de Eettafelwandeling in Honselersdijk. Een gezellige ontmoeting rondom lekker eten tussen mensen van alle kerken. Voor deze wandeling hebben alle Dijkenaars een uitnodiging in de bus gekregen en via deze uitnodiging kunnen mensen zich aan melden om te koken of te gaan eten bij de koks.  

Wat houdt de eettafelwandeling precies in? De eettafelwandeling is een wandeling beginnend in het Rehoboth in Honselersdijk. Iedereen ontvangt een menukaart met twee adressen en je gaat op pad met vijf mensen. Op het eerste adres wordt je opgewacht met een voorgerecht. Op het tweede adres met een hoofdgerecht. Voor het dessert wordt dan iedereen, ook de gastheren en gastvrouwen, verwacht in Rehoboth. Mensen kunnen zich opgeven om mee te lopen, als kok/gastadres, als dessertmaker of als muzikant tijdens het dessert.
Een prachtige traditie die ooit gestart is door enkele inwoners van Honselersdijk naar een idee van  dominee Martin Koster met als het doel om mensen met elkaar te verbinden. Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.