Luistermomenten

Zondag 26 juni
11:30
Bestemd voor: Kwintsheul
Contact e-mail: andreas@rkwestland.nl

Locatie: pastorietuin Andreasparochie Kerkstraat 20 2295 LG Kwintsheul

De voormalige pastorietuin, de Stiltetuin, is een plek voor ontmoeting. Van april tot september wordt op elke laatste zondag van de maand de luistermomenten georganiseerd.
Muzikanten treden graag op in deze bijzondere omgeving en dat betekent een zeer gevarieerd programma. Met een kopje koffie of thee kunt genieten van de muziek en de fijne ambiance van de tuin. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De luistermomenten kunnen altijd doorgaan want bij slecht weer zoeken we een plekje in de Andreaskerk.

Natural Blend wordt gevormd door 4 enthousiaste zangers die al jaren hun passie met elkaar delen. Die passie is het a capella zingen van close harmony muziek, veelal in de specifieke Barbershop stijl. Harmony is een vierstemmige close harmony stijl, die zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten van Amerika in het begin van de vorige eeuw. Dit genre staat bekend om de mooie harmonieën in de arrangementen. Het is de meest pure vorm van muziek maken met alleen de stem als instrument.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Het is beter uw eigen toekomst te creëren dan dat een ander het voor u doet.