Afscheid pater Wim van Paassen scj.

17 juli 2017 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul

Al vele jaren assisteert geboren Heulenaar pater Wim van Paassen het pastoresteam en gaat hij voor in de Andreaskerk te Kwintsheul en verzorgingshuis De Ark in Wateringen. Een vertrouwd gezicht en herkenning voor velen. Pater Wim van Paassen heeft een lange staat van dienst binnen de kerk, het bisdom Rotterdam, in India enz. enz.

Pater van Paassen woont op dit moment in het St. Jansklooster aan de Treublaan in Den Haag. Het klooster zal echter gaan sluiten en het gebouw gaat verkocht worden. De bewoners zullen zich elders vestigen, zo ook pater van Paassen. Op het moment is het nog niet helemaal zeker of dat zal zijn in Nijmegen of in Asten waar de priesters van het Heilig Hart ook een communiteit hebben. Wel is duidelijk dat het niet in de buurt van Kwintsheul zal zijn. Dat betekent dat we pater van Paassen zullen gaan missen als voorganger in Kwintsheul en Wateringen.

Op zondag 23 juli zal pater Wim van Paassen voor de laatste keer voorgaan in een reguliere viering, aanvang 09.30 uur in zijn geliefde Andreaskerk te Kwintsheul. Na afloop van de viering is er gelegenheid tot koffiedrinken achter in de kerk of in de tuin wanneer het weer goed is. U kunt dan informeel afscheid nemen en even bijpraten. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Trek het u niet aan als iemand u gemeen noemt, trek het u aan als u gemeen bent.