Bij ons is er wel plek in de herberg, maar wel op 1,5 meter GEANNULEERD

17 december 2021 - Kwintsheul

Vanwege de lockdown en aangescherpte coronamaatregelen gaat deze activiteit NIET door.

De (geplande)gezinsviering van kerstavond in de St. Andreaskerk te Kwintsheul gaat vanwege de coronamaatregelen niet door. Er is in de middag een alternatief programma georganiseerd: Kerstmiddag 24 december vanaf 15.30 uur is de kerk open voor een doorloopactiviteit in Kerstsfeer.

Onder het motto “Bij ons is er wel plek in de herberg, maar wel op 1,5 meter” kunnen gezinnen zich tot 16.45 uur melden aan de kerkdeur. Bij binnenkomst worden ze verrast door een grote Kerststal, Kerstmuziek, m.m.v. de Andreasbengels, Esperança, het Kerstverhaal in schilderijen en natuurlijk wordt het Kerstverhaal 'vertelt'.

In de stiltetuin, achter de kerk, branden fakkels en lopen er enkele schapen bij een geïmproviseerde stal. Al lopende worden de (jonge) bezoekers meegenomen in het verhaal van de geboorte van Jezus, een belangrijke dag in het kerkelijk jaar. De wandelroute door de kerk wordt duidelijk aangegeven en begeleid door coördinatoren. Iedereen is van harte welkom!

LET OP:  Verplicht dragen van een mondkapje bij betreden van, verplaatsen in of het verlaten van het kerkgebouw voor IEDEREEN, dus ook voor kinderen vanaf groep 6 van de basisschool.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.