Jongerenvieringen Wateringen/ Kwintsheul najaar 2018

28 oktober 2018 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul

Zin om (weer) eens naar een jongerenviering te komen? Er staan weer 4 jongerenvieringen op de planning in Wateringen en Kwintsheul met Jongerenkoor Corbulo!
Hoe ga JIJ om met naastenliefde? Op zaterdagavond 3 november en 24 november is het thema “Liefde is Koning” en zullen we het hebben over naastenliefde. In deze harde wereld vol egoïsme kun je met jouw naastenliefde deze wereld verbeteren. Met je hart, met goedheid, vriendelijkheid en dienstvaardigheid kun je beginnen aan een betere wereld!

Op zaterdagavond 17 november en 1 december is het thema “Hoe vergaat jouw wereld?” Heb je wel eens spijt van een ruzie om iets kleins, terwijl we hier in Nederland tevreden mogen zijn met de welvaart die we hebben? Tijdens deze jongerenviering gaat het om jouw wereld! Hoe vergaat jouw wereld? Denk jij wel eens aan de kinderen in oorlogsgebieden, die mee moeten vechten voor hun wereld en toekomst? Stel dat onze wereld zou vergaan, wat is dan jouw bijdrage geweest aan deze wereld? Kun je met naastenliefde oorlog voorkomen?
Tijdens de viering op zaterdagavond 17 november komen de nieuwe vormelingen zich voorstellen. Een ieder is welkom bij de vieringen!

Datum, tijdstip & locatie:
3   november    19:00 uur     St. Andreaskerk (Kwintsheul)
17 november    19:00 uur     St. Jan de Doperkerk (Wateringen)
24 november    19:00 uur     St. Josephkerk (Wateringen)
1   december    19:00 uur     St. Andreaskerk (Kwintsheul)

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Argumenten moet u niet tellen, maar wegen.