'Lief zijn voor elkaar' - meezingconcert

07 maart 2022 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul

Op zondagmiddag 13 maart 2022 geeft koor De Waterlander een gratis toegankelijk meezingconcert in de St. Andreaskerk te Kwintsheul. Het concert begint om 15.00 uur (de kerk is open vanaf 14.30 uur) en duurt tot 16.45 uur. Bij binnenkomst ontvangt u een meezingboekje zodat u desgewenst mee kunt zingen.

Na de vervelende corona periode hopen wij u een beetje in een blijde sfeer te mogen brengen. Wij gaan dit doen met een gevarieerd optreden, afwisselend optreden van koor De Waterlanders o.l.v. Tessa Maalcke en de 4 koppige Small Bigband Sax & Rhythm. De Small Bigband heeft ook haar eigen solisten, hun repertoire bestaat o.a. uit muziek uit de gouden tijd van de swing zoals Frank Sintra, Elvis Presley en vele anderen. De band staat o.l.v. van de dirigente Marjan van Delft.

Met koor De Waterlanders kunt u meezingen of gewoon luisteren naar veelal bekende Nederlandstalige liedjes zoals: de Pastorale, de Verdronken Vlinder en veel meer. Als klap op de vuurpijl kunt net als voorgaande jaren genieten van een solo optreden van onze sopraan en dirigente Tessa Maalcke.
Wij hopen u te mogen verwelkomen en u een heerlijke middag te bezorgen.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.