GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD musical ‘De Druiventrap’ op zaterdag 28 oktober 2023

16 oktober 2023 - Algemeen federatie nieuws

Op zaterdag 28 oktober treden het kinderkoor, de Andreasbengels, samen met Koos Sekrève en Jolentha Zaat (Komfort en Joy) op met de musical ‘De Druiventrap’.

GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD: --> 17.00 uur

Westlandser dan musical ‘De Druiventrap’ vind je ze niet! De musical is een parodie op de Sound of Music en gaat over tuinder Antoon Zwinkels van “Kwekerij de Druiventrap” uit Kwintsheul en zijn kinderen.
Na het overlijden van zijn vrouw beklimt Antoon de Alpe d’Huez om oppas voor de kinderen te zoeken. Daar vindt hij Maria die met hem mee naar zijn huis gaat. De musical is een echte meezing musical met o.a. de liedjes; Blaadjes van Rozen, Do-Re-Mi en Madelief (oorspronkelijk Edelweiss).

De musical is een samenwerking met de St. Andreasparochie en WSKO Andreashof. Mede tot stand gekomen door een subsidie van Westland Cultuurweb. De toegang voor deze musical is gratis, na afloop zullen de kinderen bij de uitgang staan voor een vrijwillige bijdrage, bestemd voor een goed doel. De Andreasbengels hebben, als doel, gekozen voor “Make-A-Wish

Datum: Zaterdag 28 oktober
Inloop: 16:45 uur
Start musical: 17:00 uur (duurt ± één uurtje)
Locatie: St Andreaskerk, Kerkstraat 20 te Kwintsheul

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

In het niet weten van sommige dingen ligt een groot stuk wijsheid.