Musical ‘De Kerstavond van Scrooge’

01 december 2019 - Algemeen federatie nieuws

Kent u het kerstverhaal over de norse rijke vrek Scrooge? Hij wil zelfs met kerst zijn personeel geen vrijaf geven en is te gierig voor een kerstbonus. En aan de operatie van het kreupele zoontje van zijn werknemer Bob Cratchit wil hij zeker niet meebetalen!

Op de avond voor kerst wordt Scrooge bezocht door geesten die hem wijzen op zijn fouten in het verleden en heden. Ook wordt hem een blik in de toekomst gegeven; zal Scrooge daardoor zijn leven beteren?
Het klassieke kerstverhaal in Dickensstijl over deze mopperende gierigaard wordt op 12, 13 en 14 december opgevoerd door, voor en met inwoners uit Kwintsheul en omstreken.

Muziekvereniging St. Gregorius, basisschool WSKO Andreashof en vele Heulenaren werken mee aan de totstandkoming van deze kerstmusical. Kinderen, ouders en leerkrachten spelen rollen in het stuk, zingen in een (kinder)koor, of werken achter de schermen aan kostuums of het decor. De harmonie zorgt voor live muziek en de muzikale leiding van orkest en koor is in handen van Jesse van der Ham (dirigent St. Gregorius). De regisseur is Paul Sekreve (WSKO Andreashof). Scrooge wordt gespeeld door ons aller Koos Sekreve.

De musical wordt uitgevoerd in de aula van de Andreashof, Leeuwerik 11, 2205 PE in Kwintsheul. Entree € 5,00 per persoon.
Er zijn avondvoorstellingen op donderdag 12 (try-out), vrijdag 13 en zaterdag 14 december die om 19.00 uur beginnen.
Op zaterdagmiddag is er een speciale voorstelling met verteller voor kinderen (volwassenen zijn ook welkom). Die begint om 14.00 uur.

Kaarten reserveren/kopen? Stuur een e-mail naar kaartverkoop@st-gregorius.nl onder vermelding van het aantal en voor welke voorstelling u kaarten wilt kopen.
Als er nog kaarten beschikbaar zijn vindt kaartverkoop plaats aan de deur, vanaf 30 minuten voordat de voorstelling begint.

Tot 12, 13 of 14 december! Mis het niet!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Een nederlaag is vaak een tijdelijke toestand. Pas door op te geven wordt hij permanent.