Musical “Kwekerij de Druiventrap” in Kwintsheul

05 januari 2019 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul

Op vrijdag 18 januari is er in de St. Andreaskerk een ware musical te zien. De Andreasbengels in samenwerking met het duo Komfort en Joy treden voor u op in een musical. Met muziek uit het mooie Westland.

Het verhaal
In een parodie op de Sound of Music wordt het verhaal gezongen en gespeeld van tuinder Antoon Zwinkels van “Kwekerij de Druiventrap” uit Kwintsheul en zijn kinderen. Als zijn vrouw en moeder van de kinderen na een lang ziekbed overlijdt, besluit Toon de Alpe d’Huez te gaan beklimmen en zoekt voor die periode een oppas voor zijn kinderen. Die vindt hij bij het klooster van Monster in de persoon van Maria van Steekelenburg. Beleef het overbekende verhaal opnieuw, in een Westlands jasje gegoten en zing mee met de liedjes zoals: Blaadjes van Rozen, Do-Re-Mi en Edelweiss, in deze productie omgetoverd tot “Madelief”.

De toegang is gratis maar wij stellen een vrijwillige bijdrage (na afloop) op prijs om in de onkosten te kunnen voorzien.
Vrijdag 18 januari, aanvang 19.00 uur, St. Andreaskerk, Kerkstraat 20 in Kwintsheul. De kerk is open om 18.30 uur, duur 45 minuten.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren als te praten.