Musical “Kwekerij de Druiventrap” AFGELAST

15 oktober 2019 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul

De musical die vrijdag 18 oktober in de St. Andreaskerk wederom opgevoerd zou worden, moet helaas door omstandigheden worden AFGELAST.

Het verhaal
In een parodie op de Sound of Music wordt het verhaal gezongen en gespeeld van tuinder Antoon Zwinkels van “Kwekerij de Druiventrap” uit Kwintsheul en zijn kinderen. Als zijn vrouw en moeder van de kinderen na een lang ziekbed overlijdt, besluit Toon de Alpe d’Huez te gaan beklimmen en zoekt voor die periode een oppas voor zijn kinderen. Die vindt hij bij het klooster van Monster in de persoon van Maria van Steekelenburg. Beleef het overbekende verhaal opnieuw, in een Westlands jasje gegoten en zing mee met de liedjes zoals: Blaadjes van Rozen, Do-Re-Mi en Edelweiss, in deze productie omgetoverd tot “Madelief”.

De musical de Druiventrap wordt opgevoerd door Koos Sekrève en Jolentha Zaat samen met de Andreasbengels. De entree is gratis, maar bij de uitgang wordt een bijdrage gevraagd om de onkosten te dekken. De Kastanjehof opent na afloop van de musical zijn deuren, waar u dan tegen een aantrekkelijke prijs een kopje koffie of een glaasje kunt gebruiken.

De toegang is gratis maar wij stellen een vrijwillige bijdrage (na afloop) op prijs om in de onkosten te kunnen voorzien.
Vrijdag 18 oktober, aanvang 19.00 uur, St. Andreaskerk, Kerkstraat 20 in Kwintsheul. De kerk is open om 18.30 uur, duur 45 minuten.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Laat elke zonsopkomst je eraan herinneren dat je mag opstaan en stralen.