presentatie diaken Walther Burgering op 7 april in Kwintsheul

22 maart 2018 - Algemeen federatie nieuws

Met een feestelijke Eucharistieviering op zaterdag 7 april 2018 in de kerk St. Andreas te Kwintsheul zal diaken Walther Burgering als nieuw lid van het pastoral team, gepresenteerd worden. Bisschop J.H.J. van den Hende zal diaken Burgering een benoeming per 1 april 2018 verlenen binnen onze parochiefederatie.

Na afloop van de viering is er, onder het genot van een kopje koffie/thee, gelegenheid om met diaken Burgering kennis te maken en elkaar te ontmoeten. Het federatiebestuur nodigt u van harte uit voor deze presentatieviering en zal uw aanwezigheid bijzonder op prijs stellen. De viering begint om 19.00 uur in de Andreaskerk, Kerkstraat 20 te Kwintsheul.

Diaken Burgering is 58 jaar, woonachtig in Monster en was hiervoor werkzaam in de Heilige Nicolaasparochie te Zoetermeer (vijf kerken). Naast zijn functie als diaken in Zoetermeer was en is hij ook werkzaam voor het studentenpastoraat (strekt zich uit over de steden Rotterdam, Delft en Leiden). Deze werkzaamheden blijft hij onverminderd voortzetten. Op 7 januari jl. heeft hij afscheid genomen in Zoetermeer, gevolgd door een periode van sabbatical. We wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe werkomgeving.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.