Stiltetuin en luistermomenten

27 maart 2022 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul

Verstopt achter de Andreaskerk in Kwintsheul ligt een bijzondere plek, de voormalige pastorietuin. Deze tuin is in 2015 gerenoveerd en ingericht als een tuin die voor iedereen toegankelijk is. Je kunt er kijken wat er elk seizoen groeit en bloeit, zomaar even gaan zitten na een lange wandeling, een boekje lezen of gewoon even stil zijn. De tuin heeft de naam Stiltetuin gekregen.

Ook is de tuin een plek voor ontmoeting. Daarom organiseren wij van april tot september, op elke laatste zondag van de maand, muziek in de tuin: de luistermomenten. Muzikanten willen graag optreden in deze bijzondere omgeving en dat betekent dat we een zeer gevarieerd programma kunnen samenstellen. Wij bieden u en kopje koffie of thee aan en u kunt genieten van de muziek en de fijne ambiance van de tuin.
Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De luistermomenten kunnen altijd doorgaan want bij slecht weer zoeken we een plekje in de Andreaskerk.

In het parochieblad 3-in-1 uitgave van de Andreasparochie schrijven wij regelmatig over de inhoud van de luistermomenten. Houdt u daarom ons parochieblad in de gaten als u op de hoogte wilt zijn.
De eerste keer, zondag 24 april aanstaande zal in het teken staan van herdenken en bevrijding. De start is om 10.30 uur en een kopje koffie of thee staat voor u klaar. U bent van harte welkom in de Stiltetuin, Kerkstraat 22 Kwintsheul.

Wilt u meer informatie over de luistermomenten of over de werkgroep Stiltetuin dan kunt u via de email contact opnemen met het secretariaat van de andreasparochie: andreas@rkwestland.nl.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.