“The Best of I Mellom”

23 oktober 2018 - Algemeen federatie nieuws, Maasdijk

Genoten !!! Op vrijdagavond 12 oktober j.l. was het zover! Het koor I Mellom trad op voor een uitverkochte “zaal” en opende de avond met het in Zulu taal gezongen lied ‘Siyahamba’ (betekenis: we wandelen in het licht van God). Swingende liederen zoals ‘Go like Elijah’ en 'Sing Sing Sing' werden afgewisseld met rustige liederen zoals o.a. 'Avond', 'De Steen' en 'Omarm me'.
Opvallend was de goede sfeer in de H. Jacobuskerk die voor deze gelegenheid veranderd was met een sfeervol verlicht podium en er werd enthousiast meegezongen met het repertoire van het concert “The Best of I Mellom”.
Enkele solisten traden op met liederen zoals o.a. 'Londen', 'I know him so well' en 'Genoten'. Na de toegift van het lied ‘Proud Mary’ was er een after-party voor de gasten en koorleden. Een groot compliment gaat uit naar de concertcommissie die hun talenten en creativiteit hebben laten doorwerken in “The Best of I Mellom”

Het koor I Mellom is opgericht in 2000 en zorgt al 18 jaar voor de muzikale omlijsting van de kerkvieringen van de r.k. H. Jacobuskerk in Maasdijk. Wie het koor kent van de kerkvieringen en/of eerdere concerten, weet dat het repertoire gegroeid is van traditionele kerkliederen tot moderne popsongs met mooie teksten, dit inmiddels al 11 jaar o.l.v. dirigent Jolanda Beukers. Het koor I Mellom kan met een tevreden gevoel terugkijken op een geslaagde muzikale avond.

Klik hier voor de fotoreportage

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is.