Jongeren gaan mee met de scouting

27 mei 2013 -

Dit jaar bestaat onze Jacobus-geloofsgemeenschap 50 jaar en dat vieren wij ook met jullie, de jongeren van de parochie. In het weekend van 22 en 23 juni gaat de scouting Maasdijk een weekend op pad en de jongeren van onze geloofsgemeenschap mogen mee. Jullie vertrekken zaterdag om negen uur naar het Staelduinse Bos. Na het opzetten van de tenten zullen er, op beide dagen, diverse leuke activiteiten zijn, zoals  een hindernisbaan, pionieren, knutselen, Gps route lopen en nog veel meer spelletjes. Een van de activiteiten is het maken van een leuke herinnering aan deze dag. ’s Avonds zal een van de pastores langskomen om een spannend verhaal te vertellen

Als  jij de leeftijd heb van 5 jaar en niet ouder bent dan 7 jaar, ga je op zaterdagavond weer terug naar huis (in Maasdijk terug om 20.00 uur). Jongeren van 8 tot en met 15 jaar slapen één nacht in een scoutingtent en op zondag zijn er voor jullie ook nog activiteiten.

Jongeren van 5 tot en met 15 jaar mogen dit weekend deelnemen, de kosten zijn heel laag. Voor deelname op zaterdag zijn de kosten € 5 en voor deelname aan het hele weekend € 15. Dat willen jullie ouders best betalen voor zo’n heerlijk uitje.

Geef je zo snel mogelijk op bij Ina van Ruijven, email: ienruif@hotmail.com.
namens de jubileumcommissie van de H. Jacobusgemeenschap, scouting Maasdijk.
Ronald Dits

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.