Middenkoor I Mellom uit Maasdijk bestaat 20 jaar in 2020!

28 februari 2020 - Algemeen federatie nieuws, Maasdijk

Het middenkoor I Mellom van de r.k. H. Jacobuskerk jubileert! Op 13 maart 2000 werd het koor opgericht. Dit willen wij vieren met u /jou op zaterdag 7 maart in de r.k. H. Jacobuskerk, Marianneplein 12 te Maasdijk. De viering begint om 19.00 uur maar let op: het koor start om 18.45 uur met 'verzoekjes'. Deze 'verzoekjes' zijn liederen met een speciale betekenis of herinnering gekozen door de koorleden.  

In de viering zullen wij ook aandacht besteden aan oudere en nieuwere liederen die wij in deze 20 jaar hebben ingestudeerd. Ook zijn de oud koorleden en dirigenten van harte welkom om dit met ons te vieren.
Ook jullie hebben een steentje bijgedragen aan 20 jaar I Mellom! Na de viering is er koffie met wat lekkers in het zijschip. De voorganger is Pastoor J. Steenvoorden. U/jij bent van harte welkom.

Over het koor
De naam I Mellom komt uit het Noors en betekent ‘tussen’. Het is dus het midden/ tussenkoor van Maasdijk. Het koor wordt aangestuurd door een enthousiaste dirigente, Annemarie Verburg. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen maar ook uit het Engels, Frans en het Afrikaanse Swahili. Het genre is gevarieerd van traditionele kerkliederen tot moderne popsongs met een mooie tekst of een aangepaste tekst. Een keer in de maand verzorgt het koor een viering in de H. Jacobusparochie en regelmatig mogen we voor uitvaarten/avondwakes en trouwerijen zingen. Repeteren doen we op maandagavond en elk jaar staat er een gezellig kooruitje op het programma. Muzikale uitstapjes zoals een optreden in een verzorgingstehuis, koffieconcert of meewerken aan een openluchtviering in Maasdijk  worden met plezier beleeft. Het is een koor dat een concertje als een uitdaging ziet en zich laat inspireren door de muziek!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

We kunnen veel mensen gelukkig maken met het geluk dat we weggooien.