Openluchtviering 23 juli ‘We gaan ervoor!’

02 juni 2017 - Algemeen federatie nieuws, Maasdijk

Komt u, kom jij ook naar de Openluchtviering om 10.00 uur op zondag 23 juli in Maasdijk? Wat is er zoal te beleven? We gaan niet alles verklappen. Maar we willen elkaar in Gods naam bemoedigen, stimuleren. Elkaar enthousiast maken! We doen dat als mensen van verschillende kerken en geloofsgemeenschappen van ons mooie dorp Maasdijk en Maranatha uit Maassluis, hopelijk samen met vele anderen uit ons dorp. Het RK koor ‘I Mellom’ en het Poppentheater ‘Arcanta’ verlenen hun medewerking, evenals diaken Ronald Dits.

Voor de kinderen tot 4 jaar is er oppas geregeld. Er komt een gedrukte liturgie die u van deze website kunt downloaden. Op een ‘luchtige’ manier wordt het woord gebracht zodat er bij u of jou ook iets kan gaan ‘gisten’. Er zijn zo’n 150 stoelen voor ouderen, maar met 400 mensen??? Neem zelf een klapstoel mee!

Na afloop is er koffie, thee, limonade en gezellig samenzijn! De collecte is bestemd voor de Voedselbank. Bij echt slechte weersomstandigheden naar: Kerkgebouw De Hoeksteen, Prinsenlaan 4.
Laten we bidden dat dit niet nodig is! Wij gaan ervoor! Tot ziens op het Spektakelterrein! U, jij ook? Van harte welkom!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Leraren openen de deur, maar u moet zelf binnengaan.