'Samen op reis' - Openluchtviering in Maasdijk

06 juli 2018 - Algemeen federatie nieuws, Maasdijk

Voor de derde maal op rij is er dit jaar weer een openluchtviering in Maasdijk. Afgelopen jaar hadden we de primeur op het Spektakelterrein en dat is heel goed bevallen. We werden van alle faciliteiten voorzien en zelfs een groot metalen kruis was door het Spektakelteam opgehangen. Ook dit jaar zijn wij weer welkom op het Spektakelterrein. Mocht het slecht weer zijn, dan wijken wij uit naar de Hoeksteen.

Het thema van de openluchtviering is dit jaar: “Samen op Reis”. Een toepasselijk thema in de zomertijd waarin veel mensen op vakantie gaan met familie en vrienden. Wij nodigen u van harte uit om hierover mee te denken, praten en mee te zingen met het Maasdijkse koor I Mellom. De viering wordt gehouden op zondag 15 juli 2018 en begint om 10.00 uur. We vragen u uw eigen stoel mee te nemen en, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen. Voor de ouderen staan er zo’n 150 stoelen klaar. Voor de kinderen van 0 t/m 4 is er kinderoppas geregeld in een speciaal daarvoor ingerichte portacabin. Na de viering wordt u een kopje koffie of thee aangeboden met wat lekkers, voor de kleintjes is er fris.

Wij hopen dat deze openluchtviering uw startpunt van de vakantie wordt! Tot dan! Met een groet namens de voorbereidingscommissie van de gezamenlijke kerken (PKN, Katholieke Kerk, Concordia en Maranatha).

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Als u voor één mens in uw leven wat betekend hebt, dan heeft u niet vergeefs geleefd.