*AFGELAST* Drie kerken Passion

Woensdag 8 april
19:00
Bestemd voor: Monster

Locatie: H. Machutuskerk Choorstraat 105 2681 AR Monster

In verband met de stringente aanbeveling bijeenkomsten zoveel mogelijk te mijden in verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie besloten deze bijeenkomst te cancelen. Helaas moet dit gebeuren omdat we elkaar dienen te beschermen.

3 verschillende kerken openen hun deuren en iedereen is welkom. Het verhaal is een moderne versie van het lijdensverhaal, in een drieluik van 20 minuten per keer. Iedereen gaat, op eigen gelegenheid, naar de volgende kerk waar het verhaal wordt vervolgd. Maar liefst 4 koren, Vivace, FlowerSound, Focalicious en Mojeko, verzorgen het muzikale gedeelte in verschillende stijlen. Bijgestaan door soliste Maghen Hilgersum en pianist Leo Bouma.

Het verhaal start om 19.00 uur in Ter Heyde in de Hervormde kerk. Daarna gaat het verhaal verder in de Hoeksteen in de Burg. Kampschoerstraat in Monster. Als laatste de H. Machutus kerk in de Choorstraat, ook in Monster. Aan het einde wordt er een collecte gehouden om de kosten te dekken. Uw bijdrage is vrijwillig maar wordt zeer op prijs gesteld.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Een mensenleven in deze wereld is niet meer dan het tijdelijk verblijf van een gehaaste reiziger.