Doopdankviering in Monster voor de regio

20 januari 2016 -

Het is een mooie traditie dat we op een zondag, in één kerk, een dankviering houden voor de dopelingen van het afgelopen jaar, in dit geval dus van het jaar 2015. Het gaat om de dopelingen van de parochies van Hoek van Holland en Heenweg, ‘s-Gravenzande, Monster en Poeldijk. Deze viering zal plaatsvinden op zondag 7 februari 2015, om 13.00 uur in de H. Machutuskerk, Choorstraat 103 te Monster.

De dopelingen zijn uitgenodigd om met hun gezin deel te nemen aan de feestelijke gebeds- en dankviering. Uiteraard zijn ook de peetouders, opa’s en oma’s en eventuele vrienden en andere familieleden van harte welkom. De voorganger is pastor Max Kwee. Het parochiële kinderkoor Mojeko zal zingen. Het belooft een mooie en inspirerende viering te worden, die ongeveer een half uur zal duren.

Na afloop is er achter in de kerk koffiedrinken en voor de kinderen is er limonade met wat lekkers. Leden van de doopgroepen van de verschillende parochies zijn, voor zover mogelijk, bij de viering en de aansluitende bijeenkomst aanwezig.

Heeft u de uitnodiging gemist en/of bent u er nog niet aan toegekomen om u aan te melden? U bent als nog van harte welkom maar we vinden het wel prettig dat wij weten dat u komt. Stuur even een bericht naar de werkgroep en vermeld a.u.b. de naam van de dopeling, de kerk waar gedoopt is en met hoeveel personen u denkt te komen.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.