Drie Kerken Passion in Terheijde en Monster

26 maart 2019 - Algemeen federatie nieuws

Zit u ieder jaar ook weer klaar voor de buis om niets te missen van de Passion? Steeds weer geraakt door het universele lijdensverhaal dat zoveel mensen troost biedt en hoop geeft op een betere toekomst. De Nederlandstalige popmuziek van bijvoorbeeld Maan en Guus Meeuwis grijpen je bij de keel en trekken je het verhaal in, dat je samen met anderen, heel intensief beleeft. Het maakt niet uit of je bij een kerk hoort! Het samen doorleven geeft een heel bijzonder gevoel en laat je niet los.

Ook u kunt het dit jaar weer meemaken!! Op woensdagavond 17 april openen 3 verschillende kerken hun deuren en iedereen is welkom. Het verhaal is een moderne versie in een drieluik van 20 minuten per keer. Iedereen gaat (wandelt) op eigen gelegenheid naar de volgende kerk waar het verhaal wordt vervolgd. Dirigent en initiatiefnemer Sebastiaan Philippa ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Onder zijn leiding verzorgen 4 koren: Vivace, FlowerSound, Focalicious en Mojeko, in verschillende stijlen de muziek. Bijgestaan door soliste Maghen Hilgersum en pianist Leo Bouma.
Het verhaal start om 19.00 uur in Ter Heyde in de Hervormde kerk. Daarna de Hoeksteen in de Burg. Kampschoerstraat in Monster en als laatste de H. Machutus kerk in de Choorstraat, ook in Monster.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is.