Jubilarissen bij Laus Deo

10 oktober 2012 -

Drie jubilarissen hebben we dit jaar op het koor Laus Deo in Monster. De dames Jo van der Arend- Zuidgeest, Bertha van der Lans- Herpers en Ina Uitterhoeve- van de Guchte zingen alle drie al 40 jaar op het koor, en Ina vaak als soliste. Een hele prestatie en ook nog zulke trouwe leden. Alle reden om ze eens flink in het zonnetje te zetten. Maar eerst moest er gezongen worden, de dames hebben gekozen voor de mis van Charles Gounod, die we allemaal graag zingen, en ook zochten de jubilarissen nog enkele mooie liederen uit. Diaken Ronald Dits ging voor in de dienst en reikte de onderscheidingen uit, een medaille met oorkonde en draagspeld of hanger. De dames zagen er blij en trots uit met een prachtig boeket bloemen. En velen hebben het gezien, ze hebben de krant gehaald.

Voor de parochianen was er gelegenheid om hen te feliciteren achter in de kerk. Het koor en de familieleden van de jubilarissen hadden nog een klein feestje in Fata Morgana, wat trouwens helemaal opgeknapt is alles weer strak in de verf, en een mooie vloer. Het ziet er echt weer mooi uit! We kregen koffie met wat lekkers, de jubilarissen werden toegesproken door onze voorzitter Agaath Stijger en toegezongen door het koor met een eigengemaakt lied wat één van de koorleden altijd leuk in elkaar zet. Waarna er geproost werd met de jubilarissen. Dat ze nog lang en met plezier in ons koor mee mogen zingen.

Al met al een fijne gebeurtenis en als alles dan zo fijn verloopt en het is met de koorleden zo gezellig onder elkaar, begrijp je niet dat we nog veel meer leden hebben! Ik wil daarom en oproep doen aan alle mensen die kunnen zingen, of denken dat ze dat kunnen, een mens kan veel meer dan dat hij denkt! Kom vrijblijvend  langs op de repetitie avond. (donderdag om 7.45 in OJOS.) Wij praten je wel om als je nog twijfelt.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.