Leerkrachten van De Zeester spelen het kerstspel in de Machutuskerk

19 december 2014 -

Op vrijdag 19 december vierden de leerlingen en de ouders van de basisschool de Zeester kerstfeest in de Machutuskerk. Met de maatjesklassen liepen groot en klein, hand in hand, van school naar de kerk.
In de kerk zochten de kinderen een plaatsje en zorgden de grote leerlingen voor de kleinsten. Directeur Peter Zuidgeest opende en heette de kinderen van harte welkom. Pastor Marie-Thérèse van de Loo vertelde over Kerstmis en het licht. En dat je voor elkaar ook een lichtje kunt zijn.

Daarna kwam er een heel leuk kerstspel van alle leerkrachten: De ster boven Bethlehem! "Dolores van het jeugdjournaal vertrekt in dit verhaal naar het land Israël, omdat er een geheimzinnige ster aan de hemel is verschenen. Die ster is waarschijnlijk voor een belangrijk iemand.....maar wie?" Het bleek voor het koningskind.
De kinderen zaten vol belangstelling te luisteren en kijken. Tussendoor zongen oud en jong mooie kerstliedjes. En ook de ouders zongen: Stille Nacht voor alle kinderen. Het werd een gezellig en mooi samenzijn. De Zeesterren wensen alle mensen een mooi kerstfeest toe en een goed 2015.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.