Machutus Multi Fair

21 maart 2022 - Algemeen federatie nieuws, Monster

De Fancy Fair is weer terug. Nu onder een nieuwe naam: de Machutus Multi Fair. Kortweg: de MMF. Deze is op 1, 2 en 3 april in Fata Morgana en OJOS aan de Choorstraat. Er staat van alles te gebeuren, voor jong en oud.

Elkaar weer ontmoeten
Het doel van de MMF is om elkaar na de coronatijd weer te kunnen ontmoeten. Een gezellige middag of avond. Na twee jaar is er weer van alles te beleven in onze verenigingsgebouwen. Ook door de oorlog in Oekraïne geeft de MMF een prima gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en steun bij elkaar te vinden.

Wat is er te doen
We beginnen met de tweejaarlijkse vrijwilligersavond. Op de vrijdag-avond worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Op zaterdagmiddag kan er gekaart worden met na afloop een Chinees buffet. Zaterdagavond is er een Westlandse feestavond met zanger Koos Jansen. Nico Meijer en Ab Rood geven een slinger aan het Rad van Avontuur en zij brengen kavels aan de man.

Zondagochtend is voor de jeugd: de meespeel- en zangvoorstelling van een Westlandse editie van The Sound of Music, begeleid door Komfort&Joy. Na het oefenen voeren de kinderen hun show op voor alle ouders, opa's, oma's, vrienden en vriendinnetjes.

Zondagmiddag is er een pub quiz met de Quiz Brothers of kan je meedoen aan de OJOS-fietstocht. Alle deelnemers krijgen na afloop vers gemaakte tomatensoep. Dan is het de beurt aan pastoor Steenvoorden de prijzen van de Grote Loterij te trekken. De MMF wordt zondagavond afgesloten met de vertoning van de film ‘de Laatste Kouwe Tuinder van het Westland’. Komfort&Joy zorgt voor een muzikale opening. Het Rad draait zijn laatste rondjes en de resterende kavels gaan van de hand.

Opbrengsten
Alle MMF-opbrengsten worden besteed aan het Loret orgel, een rijksmonument uit 1844. Is er nog wat over dan is dat voor onderhoud aan onze verenigingsgebouwen Fata Morgana en O.J.O.S.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

We kunnen veel mensen gelukkig maken met het geluk dat we weggooien.